Τhe family legacy

Τα δύο αδέρφια Μάριος και Χρήστος Γκοτσόπουλος, συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία, στην Ελλάδα και το εξωτερικό αυτό που ξεκίνησε ο πατέρας τους κ. Φώτης Γκοτσόπουλος πριν από 60 ολόκληρα χρόνια! Η Γνώση, η Πείρα, η Καινοτομία, η Ποιότητα, η Λειτουργικότητα, το πρωτότυπο Design, αλλά πάνω απ’ όλα το ανθρώπινο προφίλ μας, συνεχώς προσανατολισμένο στο σεβασμό και τις ανάγκες του αγοραστικού μας κοινού, συνθέτουν τη φιλοσοφία της εταιρείας μας, κάνοντας την GRECO STROM, την κορυφαία επιλογή των καταναλωτών. Συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση με την αγάπη και την αφοσίωση που κληρονομήσαμε από τον πατέρα μας, έχουμε αποφασίσει να παραμείνουμε πάντα δημιουργικά ανήσυχοι ώστε να εξελίξουμε στο έπακρο κάθε νέο μας στόχο. Η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, και να παράγει ποιοτικά προϊόντα ύπνου με κύριο σκοπό την παραμονή στις πρώτες θέσεις του εγχώριου και διεθνούς forum του κλάδου μας.

 
H φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή,
αλλά και τόσο ουσιαστική:
να προάγουμε το στρώμα σε ένα εργαλείο υγείας
 

Mάριος & Χρήστος Γκοτσόπουλος

Στη GRECO STROM...

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΑΣ

Μια ποιοτική, καλύτερη ζωή δεν είναι πολυτέλεια. Είναι βαθιά φιλοσοφημένη αναγκαιότητα για όλους μας. Η εκπλήρωση αυτής της αναγκαιότητας και η χαρά που σας προσφέρει, είναι η μεγαλύτερη έμπνευση για εμάς.

Η ΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΑΣ

Καθημερινά, σχεδιάζουμε, επιλέγουμε και παράγουμε για εσάς υψηλής ποιότητας και προηγμένης τεχνολογίας προϊόντα ύπνου με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες σας και με απώτερο στόχο την άψογη εξυπηρέτησή σας

Η ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ

Στη δική μας φιλοσοφία, η ποιότητα σε ό,τι σας προσφέρουμε δεν είναι επιλογή. Είναι η πιο σημαντική υποχρέωσή μας προς εσάς.

Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΈΙ

αφού η ευρεία αποδοχή των προϊόντων μας, τόσο στην εσωτερική όσο και εξωτερική αγορά, αποδεικνύει την επίτευξη του ενός και μοναδικού μας στόχου μας.

Εγγραφή στο newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 555 2000