Μια Ελληνική βιομηχανία με Ευρωπαϊκή προοπτική και διεθνείς προδιαγραφές

Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ Ε.Π.Ε. «GRECO STROM» μια αμιγώς ελληνική εταιρεία, ασχολείται εδώ και 57 χρόνια με την κατασκευή στρωμάτων, κρεβατιών και προϊόντων ύπνου, ενώ παράλληλα δραστηριοποιείται με επιτυχία στον ξενοδοχειακό, ιατροτεχνολογικό, ναυτιλιακό και νοσοκομειακό εξοπλισμό καθώς και με απόλυτο σεβασμό και ευαισθησία στα βρεφικά προϊόντα ύπνου.

Το εργοστάσιο, οι αποθήκες, το κέντρο διανομής καθώς και τα κεντρικά γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών της επιχείρησης στεγάζονται σε ιδιόκτητες πρόσφατα ανακαινισμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Μάνδρα Αττικής, υποδειγματικά οργανωμένες, λειτουργικές και κατασκευασμένες με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Η συνολική έκταση ξεπερνά τα 16.000 m2. Όλοι οι χώροι έχουν σχεδιαστεί και δομηθεί με γνώμονα την παροχή των ιδανικότερων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινη.

QUALITY SINCE 1964

Στις γραμμές παραγωγής λειτουργούν υπερσύγχρονα μηχανήματα με τεράστια παραγωγική δυνατότητα σε ημερήσια βάση, γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών εργοστασίων στον τομέα της. Ο άρτιος εξοπλισμός του εργοστασίου σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και με την τήρηση του αυστηρότερου ποιοτικού ελέγχου, διασφαλίζουν την παραγωγή πραγματικά ποιοτικών, εργονομικών και πρωτοποριακών προϊόντων ύπνου αποτελώντας κοινή διαπίστωση ότι πλέον η GRECO STROM έχει ξεπεράσει σε διαβαλκανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο τα πιο απαιτητικά επιχειρησιακά Standards.

0
ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ,
ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ
& ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
0
ΔΙΕΘΝΕΙΣ
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
0
ΣΗΜΕΙΑ
ΠΩΛΗΣΗΣ
0
m2 ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ
0
ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Στην οικογένεια της GRECO STROM δουλεύουμε μεθοδικά και γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει σχεδιασμός και παραγωγή καινοτόμων προϊόντων ύπνου.

ΣΤΡΩΜΑΤΑ

ΜΑΞΙΛΑΡΙA

TOPPERS

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ

ΚΡΕΒΑΤΙΑ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΠΝΟΥ, ΒΑΣΕΙΣ

ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ - KΡΕΒΑΤΙΑ

Εγγραφή στο newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 555 2000