Η κορυφαία ποιότητα GRECO STROM έχει πιστοποιηθεί!

Η GRECO STROM είναι ιδιαίτερα περήφανη που όλες οι πιστοποιήσεις δόθηκαν από τους διεθνείς φορείς πιστοποίησης ΟΕΚΟ-ΤΕΧ, Swiss Approval International, Bureau Veritas, EBETAM A.E. & LRQA Business Assurance.  Πρόκειται για φορείς που ελέγχουν με συχνές επιθεωρήσεις την ορθή εφαρμογή, συντήρηση αλλά και τη συνεχή αναβάθμιση των συστημάτων ποιότητας. Το γεγονός αυτό διασφαλίζει και αποδεικνύει την προσήλωση της εταιρείας μας στην ποιότητα των προϊόντων αλλά και των υπηρεσιών της, καθώς και στην προστασία του περιβάλλοντος. Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας έχει πιστοποιηθεί με βάση:

STANDARD 100 by OEKO-TEX®

Aφορά την απουσία επιβλαβών υλικών και ουσιών από τα βρεφικά και παιδικά στρώματα και από όλα τα υλικά που τα απαρτίζουν.
Το πρότυπο OEKO-TEX® STANDARD 100 είναι ένα ενιαίο σύστημα εργαστηριακών ελέγχων και πιστοποίησης για κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα σε ακατέργαστη, ενδιάμεση και τελική μορφή από όλα τα στάδια παραγωγής και αναγνωρίζεται διεθνώς σε όλον τον κόσμο.
Τα τεστ διενεργούνται από ανεξάρτητα συνεργαζόμενα ινστιτούτα βάση των εκτενών κριτηρίων OEKO-TEX®. Στα τεστ λαμβάνονται υπόψιν πολυάριθμες απαγορευμένες και μη-απαγορευμένες ουσίες, οι οποίες μπορεί να είναι επιβλαβείς για την υγεία. Σε πολλές περιπτώσεις τα όρια των STANDARD 100 είναι πιο αυστηρά από τις εθνικές και διεθνείς προϋποθέσεις.

Eλβετικός φορέας πιστοποίησης της ασφάλειας και της ποιότητας των προϊόντων

Τα βρεφικά στρώματα της GRECO STROM έχουν δοκιμαστεί και πιστοποιηθεί από τον ελβετικό φορέα πιστοποίησης της ασφάλειας και της ποιότητας των προϊόντων Swiss Approval International όσον αφορά τη συμμόρφωσή τους με τις ισχύουσες ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς και πληρούν τις απαιτήσεις του ευρωπαϊκού προτύπου: EN 16890:2017. Παιδικά έπιπλα – Στρώματα για βρεφικές κούνιες και παιδικά κρεβάτια – Απαιτήσεις ασφάλειας και μέθοδοι δοκιμών.

Τα στρώματα της σειράς Bodytopia, της σειράς Hypnatura και τα Ξενοδοχειακά μας στρώματα έχουν υποστεί δοκιμή ανθεκτικότητας και πιστοποιηθεί από τον ελβετικό φορέα πιστοποίησης της ασφάλειας και της ποιότητας των προϊόντων Swiss Approval International όσον αφορά τη συμμόρφωσή τους με τις ισχύουσες ευρωπαϊκές οδηγίες και κανονισμούς.

ISO-14001

Διεθνές σύστημα περιβαλλοντικής διαχείρισης ISO 14001

Το ISO 14001 είναι διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για την περιβαλλοντική διαχείριση από τις επιχειρήσεις. Παρέχει οδηγίες και απαιτούμενα σημεία ελέγχων που πρέπει να εφαρμόζονται σε όσες δραστηριότητες έχουν επίδραση στο περιβάλλον.

ISO-9001

Διεθνές σύστημα διαχείρισης ποιότητας ISO 9001

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο για τη διασφάλιση ποιότητας και την ποιοτική διαχείριση των επιχειρήσεων.

MARINE

Πιστοποίηση στρωμάτων Marine από την ΕΒΕΤΑΜ ΑΕ

(Ανώνυμη εταιρεία Βιομηχανικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Εργαστηριακών δοκιμών, Πιστοποίησης και Ποιότητας)

Αναβαθμίζοντας την ποιότητα σε προϊόντα που επιβάλλεται να πληρούν προδιαγραφές και να είναι κατάλληλα για τον εξοπλισμό πλοίων, σκαφών αναψυχής, ξενοδοχείων και γενικότερα χώρων που θεωρείται απαραίτητη η χρήση στρωμάτων με ιδιαίτερη αντοχή στη φωτιά, η GRECO STROM έχει σχεδιάσει και κατασκευάσει μία νέα σειρά στρωμάτων τα οποία πληρούν τις απαιτήσεις, όπως αυτές περιγράφονται στον κανονισμό ΕΕ 2017/ 306 για την ομάδα προϊόντων κλινοστρωμνής MED/3.21
SOLAS 74 Reg.II-2/3, Reg.II-2/9 & Reg. X/3 &
• IMO Res. MSC. 307(88)-(2010 FTP Code) Annex 1, Part 9

ISO-13485

Διεθνές σύστημα ποιότητας ιατροτεχνολογικών προϊοντων ISO 13485

Το πρότυπο ISO 13485 ορίζει τις απαιτήσεις του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας για εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο σχεδιασμό, την παραγωγή, την εμπορία, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη ιατροτεχνολογικών προϊόντων.

ECO-LABEL

Εναλλακτική διαχείριση συσκευασιών

Mε απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία GRECO STROM ανήκει στους πρωτοπόρους του συστήματος εναλλακτικής διαχείρισης των συσκευασιών σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης.

Εγγραφή στο newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 555 2000