Σας ευχαριστούμε πολύ & θέλουμε να ξέρετε ότι…

Η πλούσια γκάμα στρωμάτων της GRECO STROM υπόσχεται να μεταμορφώσει τον ύπνο σας σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία χαλάρωσης και πραγματικά σωστής ξεκούρασης. Τα στρώματα μας μπορούν να καλύψουν κάθε σας ανάγκη, χρησιμοποιώντας καινοτόμες πρακτικές παραγωγής, τελευταίας τεχνολογίας υλικά άψογης ποιότητας, πληρώντας ταυτόχρονα όλα τα διεθνή πρότυπα ελέγχων και προδιαγραφών. Από εσάς χρειάζεται μόνο να ακολουθήσετε τις απλές σε εφαρμογή συμβουλές των ειδικών της GRECO STROM, που θα σας βοηθήσουν να απολαμβάνετε τα οφέλη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων που αποκτήσατε και ταυτόχρονα να διασφαλίσετε την εγγύηση που τα συνοδεύει.

 
1. Τοποθετήστε το νέο σας στρώμα πάνω στη κατάλληλη επιφάνεια υποστήριξης.

Η χρήση της σωστής βάσης αναδεικνύει την ορθή λειτουργία του στρώματος, εμποδίζει τις φθορές που μπορεί να προκληθούν στα ένθετα υλικά του, αλλοιώνοντας τη συμπεριφορά του και επηρεάζοντας δραματικά τις ιδανικές συνθήκες ύπνου. Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε τις βάσεις της GRECO STROM κατασκευασμένες από υλικά υψηλής ποιότητας. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε ένα πλαίσιο με ανατομικές σανίδες στο οποίο η μεταξύ τους απόσταση  δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνά τη διάμετρο των ελατηρίων του στρώματος σας. (Προτείνεται απόσταση 2-3 cm). Διαφορετικά χρησιμοποιήστε τις γνωστές σε όλους τάβλες, προσέξτε όμως να ειναι ευθυτενείς, με λεία επιφάνεια, να μην μετακινούνται και βέβαια η μεταξύ τους απόσταση να μην ξεπερνά τη διάμετρο των ελατηρίων του στρώματος. (Προτείνεται απόσταση 2-3 cm).

Θα πρέπει να αποφεύγετε την τοποθέτηση του στρώματος απευθείας στο πάτωμα ή πάνω σε κτιστή βάση διότι έτσι δεν επιτυγχάνεται ο σωστός αερισμός του στρώματος και υπάρχει άμεσος κίνδυνος να δημιουργηθεί αποικία με μύκητες στο εσωτερικό του οπότε και εμφανίζεται με τη μορφή μούχλας, η οποία δεν καλύπτεται από την εγγύηση.

 
2. Σωστή μεταφορά του στρώματος.

Κάθε στρώμα πρέπει να μεταφέρεται σωστά χωρίς να ταλαιπωρείται. Απαγορεύεται να διπλωθεί για να μπεί σε ανελκυστήρα ή να περάσει από στενή σκάλα ή να δεθεί με ιμάντες για να καταλήξει ενδεχομένως σε κάποιο σημείο με δύσκολη πρόσβαση.

 
3. Χρησιμοποιείτε πάντοτε προστατευτικό κάλυμμα.

Ακόμη κι αν έχουμε το ιδανικό για εμάς στρώμα, είναι σημαντικό να το προστατεύουμε με ειδικά καλύμματα, ώστε να μπορεί για μεγάλο χρονικό διάστημα να μας παρέχει όλες τις ευεργετικές του ιδιότητες κατά τη διάρκεια του ύπνου. Τα ειδικά προστατευτικά καλύμματα στρωμάτων της GRECO STROM διασφαλίζουν τη σωστή διατήρηση των συνθηκών υγιεινής του στρώματος, ενώ παράλληλα παρατείνουν το χρόνο ζωής του. Κι αυτό γιατί, κατά τη διάρκεια του ύπνου το σώμα μας αποβάλλει νιφάδες δέρματος, ιδρώτα και διάφορες σωματικές εκκρίσεις ευνοώντας έτσι τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος ανάπτυξης μικροοργανισμών. Ο καλύτερος λοιπόν τρόπος να διασφαλίσουμε ένα υγιεινό, καθαρό και ασφαλή ύπνο είναι η χρήση του προστατευτικού καλύμματος.

Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΔΕΝ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑ ΛΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΡΩΜΑ.

 
4. Σωστή συντήρηση στρώματος.

Γυρίζετε και περιστρέφετε τακτικά το στρώμα σας χωρίς ποτέ να το λυγίζετε για να μην προκληθούν σοβαρές παραμορφώσεις (Δείτε στην εικόνα τον τρόπο περιστροφής του στρώματος.) Αερίζετε το στρώμα σας, αφήνοντας το τουλάχιστον μια φορά το μήνα ακάλυπτο για μερικές ώρες πάνω στο κρεβάτι. Μην σιδερώνετε ποτέ πάνω στο στρώμα, διότι εκτός από την επιφανειακή αλλοίωση που μπορεί να υποστεί το ύφασμα, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο ατμός από το σίδερο να περάσει στο εσωτερικό του στρώματος προκαλώντας μούχλα. Διατηρήστε το στρώμα σας πάντα στεγνό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βρέχετε ή να πλένετε το στρώμα σας. Αν προκληθεί κάποιο ατυχές συμβάν, απευθυνθείτε άμεσα σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο που αναλαμβάνει καθαρισμό στρωμάτων, πάντα χωρίς τη χρήση ατμού. Μην επιτρέπετε στα παιδιά να χοροπηδούν πάνω στο στρώμα. Εκτός από τον κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, η επικίνδυνη αυτή συνήθεια μπορεί να προκαλέσει σοβαρές βλάβες στο στρώμα σας, τις περισσότερες φορές χωρίς δυνατότητα αποκατάστασης.

5. Το στρώμα είναι προσωπική υπόθεση!

Πριν αγοράσετε ένα στρώμα μπείτε στη διαδικασία να το δοκιμάσετε. Κανένας δεν γνωρίζει καλύτερα τις προσωπικές προτιμήσεις καλύτερα από εσάς τους ίδιους! Γι’ αυτό προτείνουμε την επιλογή ενός στρώματος πάντα μετά από τη δοκιμή του και μάλιστα σε διάφορες θέσεις κατάκλισης. Να λαμβάνετε πάντα υπόψη τις δικές σας ανάγκες και προτιμήσεις και βεβαίως το δικό σας σωματότυπο. Αν διαπιστώσετε μετά την αγορά ότι το στρώμα σας δεν σας καλύπτει και δεν σας εξυπηρετεί, όπως αντιλαμβάνεστε δεν μπορεί να σας καλύψει η εγγύηση που το συνοδεύει για να το αντικαταστήσετε.

 
6. Μικρά tips για στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης.

Αφού λοιπόν καταλήξατε στον ιδανικότερο τύπο στρώματος της GRECO STROM για εσάς, δώστε προσοχή στα παρακάτω σημεία:

 • Το στρώμα που έχετε επιλέξει θα κατασκευαστεί ειδικά για εσάς στις διαστάσεις που εσείς θα υποδείξετε, οι οποίες είναι δική σας ευθύνη. (Απόκλιση +/- 1cm λόγω χρήσης φυσικών υλικών).
 • Ωστόσο, εάν μετά την παραλαβή του νέου σας στρώματος διαπιστώσετε ότι έχετε υποπέσει σε κάποιο σφάλμα μέτρησης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορεί να γίνει αντικατάσταση. Μη διστάσετε όμως να επικοινωνήσετε με το αρμόδιο τμήμα after sales service της GRECO STROM, [email protected] για να μπορέσουμε να σας ενημερώσουμε εάν μπορούμε να διορθώσουμε τις διαστάσεις με την προβλεπόμενη κατά περίπτωση επιβάρυνση βάσει του τιμοκαταλόγου της εταιρίας μας.
 • Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι θα χρειαστεί απαραίτητα ένα μικρό χρονικό διάστημα (περίπου 1 μήνας) ώστε το σώμα σας να προσαρμοστεί και να συνηθίσει τα καινούργια δεδομένα που θα σας προσφέρει το νέο σας στρώμα και που θα σας οδηγήσουν σε μια νέα συγκλονιστική εμπειρία ύπνου.
 • Επειδή όλες οι αισθήσεις ενεργοποιούνται όταν θα ξαπλώσετε για να απολαύσετε όλα τα οφέλη που σας προσφέρουν τα στρώματα της GRECO STROM, μη θορυβηθείτε από τη μυρωδιά του καινούργιου. Θα χρειαστεί απλά να αφήσετε το στρώμα σας ακάλυπτο για μερικές ώρες τη μέρα και η απόλυτα φυσιολογική χαρακτηριστική μυρωδιά του καινούργιου θα υποχωρήσει και θα εξαφανιστεί οριστικά μετά από λίγες μέρες.
 • Αφρώδη (καπιτονέ): όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για να επενδυθεί η επεξεργασία καπιτονέ των στρωμάτων της GRECO STROM (υποαλλεργική βάτα, αγνό παρθένο μαλλί, αφρώδη ειδικής επεξεργασίας) έχουν επιλεγεί για να μπορούν να προσαρμοστούν κατάλληλα και να υποστηρίξουν ιδανικά το σώμα σας και ειδικά τα πιο βαριά σημεία του (ώμοι, πλάτη, γοφοί). Θα θέλαμε λοιπόν να επισημάνουμε ότι ένα ελαφρύ ξεφούσκωμα στην επιφάνεια του καπιτονέ δεν θεωρείται παραμόρφωση ή ανομοιομορφία και γενικότερα δεν αποτελεί ελάττωμα, αλλά θεωρείται απόλυτα φυσιολογικό λόγω της φύσης των υλικών.
 
7. Βρεφικά στρώματα
 • Τα στρώματα δεν πρέπει να εκτίθενται σε εξωτερικές συνθήκες περιβάλλοντος.
 • Φροντίστε για το σωστό και επαρκή αερισμό του στρώματος, μέσα στο δωμάτιο, με ανοιχτό παράθυρο, αφήνοντας το ακάλυπτο (χωρίς κλινοσκεπάσματα και προστατευτικό κάλυμμα) για μερικές ώρες, τουλάχιστον μια φορά το μήνα.
 • Τα βρεφικά στρώματα, λόγω των φυσικών υλικών που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή τους, είναι ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία περιβάλλοντος χώρου. Διατηρήστε ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του παιδικού δωματίου.
 • Τα περισσότερα από τα βρεφικά στρώματα μπορούν και πρέπει να περιστρέφονται (αριστερά – δεξιά & κεφάλι πόδιαδείτε στην πιο πάνω εικόνα τον τρόπο περιστροφής του στρώματος) ώστε να αποφεύγεται η καταπόνηση τους από τη μία πλευρά.
 • Ένα λερωμένο στρώμα τίθεται εκτός εγγύησης. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να γίνεται χρήση προστατευτικού καλύμματος. Το ίδιο ισχύει και για ένα στρώμα με ίχνη μούχλας.
 • Ακολουθήστε τις οδηγίες χρήσης, σε περίπτωση που επιθυμείτε να πλύνετε το εξωτερικό κάλυμμα του στρώματος.
 • Εάν δεν υπάρχει οδηγία με βάση την οποία μπορείτε να πλύνετε το εξωτερικό ύφασμα του στρώματος, μην το αφαιρέσετε. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα after sales service, ώστε να ενημερωθείτε σχετικά με τους πιθανούς τρόπους καθαρισμού του στρώματος.
 • Οι διαστάσεις του στρώματος αποτελούν ευθύνη του πελάτη. ΠΡΟΣΟΧΗ: Το στρώμα που επιλέγετε να είστε σίγουροι ότι έχει τις ιδανικές διαστάσεις.
 • Αν παρατηρήσετε μυρωδιά από το καινούργιο σας βρεφικό στρώμα γενικότερα δεν αποτελεί ελάττωμα, αλλά είναι φυσική όσμωση λόγω χρήσης φυσικών υλικών.
 
8. Πότε ξεκινάει η εγγύηση της GRECO STROM;

Η εγγύηση του στρώματος σας ξεκινάει απο την ημερομηνία αγοράς του η οποία εξακριβώνεται από την απόδειξη αγοράς, για αυτό το λόγο και ειναι πάντα απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης ή του τιμολογίου αγοράς.

 
9. Πότε ισχύει η εγγύηση της GRECO STROM;

Στn GRECO STROM η φιλοσοφία μας είναι τόσο απλή αλλά και τόσο ουσιαστική: να δημιουργούμε με σεβασμό, υπευθυνότητα και φροντίδα στρώματα υψηλής τεχνολογίας και αισθητικής για να σας προσφέρουμε έναν υγιεινό, ξεκούραστο, άνετο και ήρεμο ύπνο. Στο μέρος που μας αναλογεί όλοι εμείς φροντίζουμε για εσάς. Εσείς απλά χρειάζεται να φροντίσετε το νέο σας στρώμα ακολουθώντας τις οδηγίες μας προκειμένου να διασφαλίσετε τόσο την ποιότητα όσο και την ισχύ της εγγύησης του:

 • Nα τηρείτε απαραίτητα τις απλές, χρήσιμες οδηγίες που σας έχουμε παραθέσει.
 • Nα φυλάσσετε την απόδειξη αγοράς
 • Nα φυλάσσετε την καρτολίνα της εγγύησης που συνοδεύει το στρώμα σας διότι εκεί αναγράφονται οι όροι διαχείρισης της.
 • Nα αγοράζετε το στρώμα σας από τα καταστήματα του δικτύου της GRECO STROM ή από εξουσιοδοτημένους συνεργάτες που μπορούν να σας εγγυηθούν την πιστότητα και την αυθεντικότητα του προϊόντος.
 • Nα μην υποβάλλετε το στρώμα σας σε τεχνικές παρεμβάσεις ή τροποποιήσεις χωρίς την άδεια της εταιρείας.
 • Στην GRECO STROM διαχειριζόμαστε τον τομέα των υλικών που χρησιμοποιούμε με έναν τρόπο: την επιμονή στην ποιότητα και την άψογη δαχείριση της τεχνολογίας που θα την εξασφαλίσει. Για το λόγο αυτό οι τεχνικές προδιαγραφές των προϊόντων μας μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση καθώς διαρκώς εξελίσσουμε και αναβαθμίζουμε τα προϊόντα μας. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, κάποιο από τα υλικά που έχει χρησιμοποιηθεί στο στρώμα σας, πλέον να μην υπάρχει τη χρονική στιγμή που θα επιστρέψετε το στρώμα σας για επισκευή. Να είστε απόλυτα βέβαιοι ότι η GRECO STROM θα φροντίσει να το αντικαταστήσει με κάποιο αντίστοιχο, αναβαθμισμένο, τελευταίας τεχνολογίας και πάντα εξαιρετικής αντοχής και ποιότητας.
 
10. Tί καλύπτει η εγγύηση και ποια είναι η διαδικασία του after sales service;

Η εγγύηση της GRECO STROM καλύπτει αναλογικά με τα έτη χρήσης για κάθε τύπο στρώματος πιθανά προβλήματα τα οποία μπορεί να αφορούν εξαιρετικά σπάνιες αστοχίες κατασκευής ή υλικών οι οποίες επιβεβαιώνονται μετά από τεχνικό έλεγχο της εταιρίας και όχι μετά από βλάβες που μπορεί να προκληθούν από τη συνηθισμένη φθορά λόγω χρήσης ή τη κακή μεταχείριση του. Αν εφόσον έχετε ακολουθήσει όλες τις οδηγίες φροντίδας και καλής λειτουργίας του στρώματος, παρατηρήσετε οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στο στρώμα σας, τότε αρχικά αναζητήστε την απόδειξη αγοράς σας και επικοινωνήστε με το τμήμα after sales service της GRECO STROM, [email protected]. Η GRECO STROM θα φροντίσει να στείλει έναν τεχνικό από το εξιδεικευμένο τμήμα  για να κάνει έλεγχο στο στρώμα σας. Σε περίπτωση που το πρόβλημα μπορεί να αποτυπωθεί φωτογραφικά, μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες μαζί με συνοπτική αναφορά του προβλήματος και τα στοιχεια της απόδειξης σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του τμήματος: [email protected]. Σε κάθε περίπτωση, εάν δαπιστωθεί ότι το στρώμα σας έχει κάποιο κατασκευαστικό σφάλμα, η εταιρεία θα αναλάβει την πλήρη αποκατάσταση του σε χρονικό διάστημα 4 – 7 εργάσιμων ημερών. Αυτό ισχύει μόνο για το λεκανοπέδιο της Αττικής και τη Θεσσαλονίκη.

 
11. Διαδικασία after sales service εκτός Αττικής & Θεσσαλονίκης.

Για τους πελάτες που βρίσκονται εκτός Αττικής και Θεσσαλονίκης, η διαδικασία διαφοροποιείται καθώς δεν προβλέπεται η επίσκεψη τεχνικού. Κανένα πρόβλημα όμως δεν παραμένει αιωρούμενο. Το τμήμα after sales ([email protected]) θα αναλάβει να σας καθοδηγήσει με σωστό και μεθοδικό τρόπο στην επίλυση του ζητήματος σας. Εάν και εφόσον κριθεί απαραίτητη η μεταφορά του στρώματος στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, αυτό θα πρέπει να γίνει με προσοχή και επιμέλεια, ώστε το στρώμα να μην υποστεί φθορές κατά τη μεταφορά του, την οποία αναλαμβάνει ο πελάτης και για την οποία η εταιρεία δεν φέρει καμία ευθύνη. Αναλυτικά:

 • 3 χρόνια εγγύηση

  Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ “GRECO STROM” είναι υποχρεωμένη, για τον πρώτο (1) χρόνο από την αγορά του, να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει με άλλο του ιδίου ή παρόμοιου τύπου, χωρίς καμία χρηματική συμμετοχή από εσάς. Μετά την συμπλήρωση του 1ου χρόνου προκύπτουν χρεώσεις βάσει του τιμοκαταλόγου επισκευών της εταιρείας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγύηση αυτή ισχύει μόνο με την προσκόμιση της φωτοτυπίας του τιμολογίου αγοράς ή της απόδειξης λιανικής πώλησης. Τα μεταφορικά κόστη κάθε φορά και κατά περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τη χρησιμοποίηση της εγγυήσεως απευθυνθείτε στο τμήμα after sales της εταιρείας [email protected].

 • 5 χρόνια εγγύηση

  Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ “GRECO STROM” είναι υποχρεωμένη, για τα δύο (2) πρώτα χρόνια απο την αγορά του, να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει με άλλο του ιδίου ή παρόμοιου τύπου, χωρίς καμία χρηματική συμμετοχή από εσάς. Μετά την συμπλήρωση του 2ου χρόνου προκύπτουν χρεώσεις βάσει του τιμοκαταλόγου επισκευών της εταιρείας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγύηση αυτή ισχύει μόνο με την προσκόμιση της φωτοτυπίας του τιμολογίου αγοράς ή της απόδειξης λιανικής πώλησης. Τα μεταφορικά κόστη κάθε φορά και κατά περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τη χρησιμοποίηση της εγγυήσεως απευθυνθείτε στο τμήμα after sales της εταιρείας [email protected].

 • 7 & 10 χρόνια εγγύηση

  Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ “GRECO STROM” είναι υποχρεωμένη, για τα τρία (3) πρώτα χρόνια από την αγορά του, να το επισκευάσει ή να το αντικαταστήσει με άλλο του ιδίου ή παρόμοιου τύπου, χωρίς καμία χρηματική συμμετοχή από εσάς. Μετά την συμπλήρωση του 3ου χρόνου προκύπτουν χρεώσεις βάσει του τιμοκαταλόγου επισκευών της εταιρείας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η εγγύηση αυτή ισχύει μόνο με την προσκόμιση της φωτοτυπίας του τιμολογίου αγοράς ή της απόδειξης λιανικής πώλησης. Τα μεταφορικά κόστη κάθε φορά και κατά περίπτωση επιβαρύνουν τον πελάτη. Για τη χρησιμοποίηση της εγγυήσεως απευθυνθείτε στο τμήμα after sales της εταιρείας [email protected].

Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας & αρχίστε από σήμερα να απολαμβάνετε ποιοτικό ύπνο!

Εγγραφή στο newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 555 2000