Η GRECO STROM στα διαμάντια της Ελληνικής οικονομίας & για το 2021!

Η  GRECO STROM για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά διακρίθηκε ως Διαμάντι της Ελληνικής Οικονομίας στην ετήσια διοργάνωση επιχειρηματικής αριστείας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021 στο κτήμα «Γαλάζιο» στο Ελληνικό Αττικής.

Στο 18ο επιχειρηματικό Forum Diamonds of the Greek Economy, συμμετείχαν οι κορυφαίες ελληνικές επιχειρήσεις σε μια εκδήλωση που τελέστηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Το βήμα της εκδήλωσης χρησιμοποίησαν οι εκπρόσωποι της Πολιτείας, των επιχειρηματικών φορέων και πολλών εκ των σημαντικότερων επιχειρηματικών ομίλων της χώρας για να στείλουν ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας για τις δυνατότητες άμεσης επανεκκίνησης της ελληνικής οικονομίας και για την ανάγκη να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα από την Πολιτεία ώστε να αποφευχθεί ένα νέο κλείσιμο της αγοράς.

Η υπεύθυνη τμήματος Marketing της GRECO STROM, Ηρώ Γκοτσοπούλου παρέλαβε το βραβείο για λογαριασμό της εταιρείας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης δόθηκε στη δημοσιότητα ο αγγλόφωνος επιχειρηματικός οδηγός Diamonds of the Greek Economy 2021 στον οποίο συμπεριλαμβάνονται οι υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της χώρας, μετά από αξιολόγηση των 10.000 σημαντικότερων επιχειρήσεων βάσει 5 οικονομικών δεικτών.

Η διάκριση αυτή αποτελεί σημαντική αναγνώριση για την GRECO STROM και για τους ανθρώπους της, καθώς είναι μια ακόμα απόδειξη επιβράβευσης των προσπαθειών μιας ελληνικής επιχείρησης, σε ιδιαίτερα απαιτητικούς καιρούς!

#videoaward

Δείτε το video της τελετής απονομής!

Εγγραφή στο newsletter

Επικοινωνήστε μαζί μας

+30 210 555 2000