Τριπλό σύστημα ύπνου - HOME CATEGORY

ΤΡΙΠΛΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΠΝΟΥ
 

Τα συστήματα ύπνου GRECO STROM κατασκευάζονται σε όλες τις επιθυμητές διαστάσεις και τα υφάσματά τους διατίθενται σε μια πλούσια συλλογή χρωμάτων και υλικών.

Το τριπλό σύστημα ύπνου αποτελείται από βάση, στρώμα και topper. Σκοπός του είναι η ιδανική υποστήριξη για το σώμα. Οι βάσεις στρώματος της GRECO STROM έχουν σχεδιαστεί ώστε να μεγιστοποιούν τα οφέλη ενός καλού στρώματος. Με την επιλογή της κατάλληλης βάσης επιτυγχάνεται η σωστή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Στη συνέχεια η επιλογή ενός στρώματος μέσα από την κατάλληλα διαμορφωμένη σειρά που διαθέτουμε ενισχύει την αίσθηση της άνεσης επιτρέποντας την απρόσκοπτη εξέλιξη του ύπνου. Στο τελευταίο επίπεδο τοποθετείται το topper που εξιδανικεύει τη συμπεριφορά και ολοκληρώνει θεαματικά την απόδοση του υπνοσυστήματος. Επιπλέον η χρήση topper στα συστήματα ύπνου μετατρέπει σε εύκολη και γρήγορη υπόθεση το καθημερινό στρώσιμο κρεβατιών καθώς είναι ελαφρύ.

Επιθυμείτε να δείτε τα προϊόντα μας από κοντά;
Επισκεφθείτε ένα από τα
ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ
Αν ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα σχετικά με
το συγκεκριμένο προϊόν, συμπληρώστε τη
Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το:


Tα πεδία με * είναι υποχρεωτικάΕυχαριστούμε!
Το ερώτημά σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα. Πολύ σύντομα θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, στο email που δηλώσατε.
Online Εγγύηση
Tα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ευχαριστούμε!
Η εγγύηση καταχωρήθηκε στο σύστημά μας. Σύντομα θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση.