Εγκαταστάσεις

Εγκαταστάσεις

 

Μία Ελληνική βιομηχανία με  Ευρωπαϊκή προοπτική και Διεθνείς προδιαγραφές.


Η ΣΤΡΩΜΑΤΟΠΟΙΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΕ “GRECO STROM”  στεγάζεται σε  ιδιόκτητες πρόσφατα ανακαινισμένες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 12.000m2 στη Μάνδρα Αττικής. Το εργοστάσιο, οι αποθήκες, το κέντρο διανομής καθώς και τα κεντρικά γραφεία των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών της επιχείρησης είναι υποδειγματικά οργανωμένα, λειτουργικά και κατασκευασμένα με υλικά φιλικά προς το περιβάλλον. Όλοι μας οι χώροι έχουν σχεδιαστεί και δομηθεί με γνώμονα την παροχή των ιδανικότερων συνθηκών εργασίας για το προσωπικό όσο αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή.


Στις γραμμές παραγωγής λειτουργούν υπερσύγχρονα μηχανήματα με τεράστια παραγωγική δυνατότητα σε ημερήσια βάση, γεγονός που την κατατάσσει μεταξύ των πλέον σύγχρονων ευρωπαϊκών εργοστασίων στον τομέα της. 
Ο άρτιος εξοπλισμός του εργοστασίου σε συνδυασμό με το εκπαιδευμένο και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό καθώς και με την τήρηση του αυστηρότερου ποιοτικού ελέγχου, εξασφαλίζει την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας προϊόντων με διεθνείς προδιαγραφές.

 

Στην GRECO STROM επενδύουμε καθημερινά, χωρίς υποχωρήσεις και συμβιβασμούς, στην αγορά του πλέον υπερσύγχρονου μηχανολογικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας.

Οι εγκαταστάσεις μας εξασφαλίζουν απόλυτη στεγανότητα και θερμομόνωση  διατηρώντας έτσι τις απαιτούμενες συνθήκες αποθήκευσης, ενώ παράλληλα αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι πλέον η GRECO STROM έχει ξεπεράσει σε διαβαλκανικό και ευρωπαϊκό επίπεδο τα πιο απαιτητικά επιχειρησιακά Standards.

Η διαρκώς αναβαθμιζόμενη ποιότητα των εγκαταστάσεων και του εξοπλισμού μας, σε συνδυασμό με το άρτια καταρτισμένο, αλλά και συνεχώς εκπαιδευόμενο ανθρώπινο δυναμικό μας, διασφαλίζουν την παραγωγή πραγματικά ποιοτικών, εργονομικών και πρωτοποριακών προϊόντων ύπνου.

 

Ενδιαφέρομαι να μάθω περισσότερες πληροφορίες για το:


Tα πεδία με * είναι υποχρεωτικάΕυχαριστούμε!
Το ερώτημά σας έχει προωθηθεί στο αρμόδιο τμήμα. Πολύ σύντομα θα λάβετε περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο προϊόν, στο email που δηλώσατε.
Online Εγγύηση
Tα πεδία με * είναι υποχρεωτικά

Ευχαριστούμε!
Η εγγύηση καταχωρήθηκε στο σύστημά μας. Σύντομα θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την καταχώρηση.